Der er hjælp at hente

Er du på dybt vand?

Hjælpen er nær – 24/7

Mange virksomheder bruger Partner IT som virksomhedens forlængede arm, når det kommer til daglige IT-problemer. Og det gør de, fordi de er klar over, at IT kan skabe problemer, som medarbejderne ikke har tid til eller er i stand til at klare. Det kan være programmer, der ikke fungerer, som de skal, printere, som opfører sig mærkværdigt, eller et bookingsystem, der er gået ned.

Måske din virksomhed også har brug for en supportaftale?

Vi tager os af alle de akutsituationer, der kan opstå i din virksomhed. Nogle gange kan det være et problem, som kun berører en enkelt person, andre gange kan det være en situation, som berører hele virksomheden. Uanset hvad, så står vi klar til at yde førstehjælp.

Der er småting, som vi kan klare over telefonen, andre, som kan løses via fjernstyringssoftware, og så er der udfordringer, der kræver, at vi kommer på besøg i din virksomhed. Og det gør vi gerne. Der kan også være noget hardware, som mangler en reservedel. Så bestiller vi den rigtige del og installerer den.

  En supportaftale med Partner IT, indeholder mange fordele:

  Adgang til support døgnet rundt

  Adgang til IT-specialister, der kun er et telefonopkald væk

  Tryghed for medarbejderne, der ved, de altid kan få hjælp

  Bedre økonomi med mindre nedetid.

  Adgang til kompetencer, du ikke har i virksomheden.

  Højere produktivitet.

  Allerede kunde?

  Hvad siger vores kunder?

  “Vi har nu arbejdet sammen med Kim Juul-Henriksen igennem snart 5 år og i den periode har House Doctor ApS, Nicolas Vahe, Meraki og Monograph været igennem en positiv vækst, som Kim Juul-Henriksen og Partner IT har formået at hjælpe os med”

  Der bliver taget hånd om vores problemer, når de opstår og de bliver løst hurtigt og professionelt af kompetente mennesker. Kan helt klart anbefale dem til andre!

  Klaus Juhl Pedersen, CEO, Society of Lifestyle

  “Partner IT er en seriøs leverandør af IT support, der hjælper os med diverse udfordringer og problemstillinger. Deres professionelle tilgang til opgaverne, gør at vi kan føle tryghed i hverdagen”

  Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med Partner IT som udmunder i at opgaverne bliver løst til tiden. Jeg kan klart anbefale Partner IT til andre, som står og mangler IT support.”

  — Allan Laursen, Key Account Manager, ITAB

  “Danske Seniorer anbefaler Partner IT, de er professionelle og sikrer en optimal drift på flere punkter, og ikke kun på traditionel IT drift”

  Stor fleksibilitet er nøgleordet, og de er tilmed både tillidsvækkende og behagelige at samarbejde med."

  — Arne Rolighed, Danske Seniorer

  Er det dig vi leder efter?

  Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores team og hører meget gerne fra dig.