Få os til at stå for problermerne

Undgå IT – hovedpine

Lad os klare driften!

Mangler du folk til at tage sig af vedligeholdelsen af dine systemer? Hober IT-opgaverne sig op, og er IT et dagligt irritationsmoment? Får du hovedpine af at tænke på det? Så er det på tide at finde en anden måde at styre IT-driften på. Det kan fx være at overlade den daglige drift til Partner IT.

Og hvorfor så det?

Fordi vi kan sørge for, at alle systemer kører sikkert og stabilt. Og fordi du kan spare tid og ressourcer, som du kan bruge på virksomhedens kerneopgaver.

Vi har mange års erfaring i bagagen og arbejder med IT-drift hver dag og altid i tæt kontakt med hver enkelt kunde. Derfor kan du også være sikker på at få en skræddersyet driftsaftale, der passer til præcis de udfordringer, du står med. 

IT-drift omfatter mange områder. Men daglig drift består ofte af følgende:

  • Overvågning af systemerne 24-7

  • Opdatering af servere og netværk bl.a. Cisco og Unifi

  • Programrettelser og opdatering af software

  • Backup

  • Håndtering af supporthenvendelser

Hardware/Software

Hvis du har brug for rådgivning om indkøb af hardware og software, står vi også på spring for at hjælpe. Vi kan sørge for, at du får det rigtige udstyr, og vi kan være tovholder på større IT-projekter, hvor du har brug for, at flere IT-leverandører arbejder sammen.

Det rette system

Vi er vant til at stå for driften af mange forskellige systemer. Det kan være styresystemer som Windows, Linux eller Max OS, eller det kan være mere specielle systemer som VMware og Hyper-V. Og så tager vi os gerne af driften af den software, dine medarbejder bruger i hverdagen som fx Office 365.

Hvad siger vores kunder?

“Vi har nu arbejdet sammen med Kim Juul-Henriksen igennem snart 5 år og i den periode har House Doctor ApS, Nicolas Vahe, Meraki og Monograph været igennem en positiv vækst, som Kim Juul-Henriksen og Partner IT har formået at hjælpe os med”

Der bliver taget hånd om vores problemer, når de opstår og de bliver løst hurtigt og professionelt af kompetente mennesker. Kan helt klart anbefale dem til andre!

Klaus Juhl Pedersen, CEO, Society of Lifestyle

“Partner IT er en seriøs leverandør af IT support, der hjælper os med diverse udfordringer og problemstillinger. Deres professionelle tilgang til opgaverne, gør at vi kan føle tryghed i hverdagen”

Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med Partner IT som udmunder i at opgaverne bliver løst til tiden. Jeg kan klart anbefale Partner IT til andre, som står og mangler IT support.”

— Allan Laursen, Key Account Manager, ITAB

“Danske Seniorer anbefaler Partner IT, de er professionelle og sikrer en optimal drift på flere punkter, og ikke kun på traditionel IT drift”

Stor fleksibilitet er nøgleordet, og de er tilmed både tillidsvækkende og behagelige at samarbejde med."

— Arne Rolighed, Danske Seniorer

Er det dig vi leder efter?

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores team og hører meget gerne fra dig.