Lær Partner IT at kende

Hvem er vi?

IT Specialister

Vi er specialister i drift, hosting og IT-support. Derfor kan vi både sørge for, at alle dine IT-systemer kører, som de skal og rådgive dig om nye IT-investeringer.

Troværdighed, tillid, faglighed og tætte relationer udgør kernen i vores forretning. Det er vores overbevisning og erfaring, at langvarige relationer er bedst både for vores kunder og for os. Jo bedre vi kender dig og din virksomhed, jo bedre kan vi levere den optimale løsning.

Der findes ingen hyldevarer hos os. Vi skruer løsningerne sammen, så de passer til hver enkelt kundes udfordringer. Og når du overlader IT-driften og supporten til os, tager vi ansvaret seriøst. Opstår der en situation, som kræver øjeblikkelig handling, er vi altid kun et telefonopkald væk.

Har du et spørgsmål om hosting, eller har du brug for noget IT-support. Så ring til os – vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe og dele ud af vores viden.

Kontaktoplysninger

Hvad siger vores kunder?

“Vi har nu arbejdet sammen med Kim Juul-Henriksen igennem snart 5 år og i den periode har House Doctor ApS, Nicolas Vahe, Meraki og Monograph været igennem en positiv vækst, som Kim Juul-Henriksen og Partner IT har formået at hjælpe os med”

Der bliver taget hånd om vores problemer, når de opstår og de bliver løst hurtigt og professionelt af kompetente mennesker. Kan helt klart anbefale dem til andre!

Klaus Juhl Pedersen, CEO, Society of Lifestyle

“Partner IT er en seriøs leverandør af IT support, der hjælper os med diverse udfordringer og problemstillinger. Deres professionelle tilgang til opgaverne, gør at vi kan føle tryghed i hverdagen”

Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med Partner IT som udmunder i at opgaverne bliver løst til tiden. Jeg kan klart anbefale Partner IT til andre, som står og mangler IT support.”

— Allan Laursen, Key Account Manager, ITAB

“Danske Seniorer anbefaler Partner IT, de er professionelle og sikrer en optimal drift på flere punkter, og ikke kun på traditionel IT drift”

Stor fleksibilitet er nøgleordet, og de er tilmed både tillidsvækkende og behagelige at samarbejde med."

— Arne Rolighed, Danske Seniorer

Er det dig vi leder efter?

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores team og hører meget gerne fra dig.