Flyt dine data og filer hjem til os

Hjemme godt.
Ude bedst

Hvor skal dine data og filer bo?

Er du i tvivl om, hvad din virksomhed skal gøre med hosting? Så er du ikke alene. Hosting er en paraplybetegnelse, som kan dække over en række forskellige ting. Heldigvis har vi hos Partner IT stor erfaring med hosting, og vi kan både rådgive om forskellige løsninger og føre den rigtige løsning ud i livet.

Her er nogle af dine muligheder

Cloudserver, som ligger i skyen

Cloudløsningen er for dig, der ikke ønsker at investere i hardware, og som har brug for fleksibel serverplads. Her betaler du kun for den plads, du bruger.

Fysisk server, som står hos din virksomhed.

Den fysiske server, der står hos virksomheden, er for dig, der vil være sikker på, at det kun er virksomhedens medarbejdere, der har adgang til serveren. Det kræver en hardwareinvestering, men det har vi ekspertisen til at rådgive dig om, ligesom vi kan stå for driften af serveren.

Hybrid – en blanding af begge.

Hybridløsningen giver dig både en virtuel server i skyen og en fysisk server i virksomheden. Det kan fx være en fordel i en overgangsfase til ren cloud. Hvad du end vælger, så kan du være sikker på, at dine data og filer opbevares sikkert og samtidig er lettilgængelige.

Vi har indgående kendskab til et væld af løsninger fra fx Microsoft og Cisco, og vi finder naturligvis den løsning, der passer din virksomhed bedst.

Hvad siger vores kunder?

“Vi har nu arbejdet sammen med Kim Juul-Henriksen igennem snart 5 år og i den periode har House Doctor ApS, Nicolas Vahe, Meraki og Monograph været igennem en positiv vækst, som Kim Juul-Henriksen og Partner IT har formået at hjælpe os med”

Der bliver taget hånd om vores problemer, når de opstår og de bliver løst hurtigt og professionelt af kompetente mennesker. Kan helt klart anbefale dem til andre!

Klaus Juhl Pedersen, CEO, Society of Lifestyle

“Partner IT er en seriøs leverandør af IT support, der hjælper os med diverse udfordringer og problemstillinger. Deres professionelle tilgang til opgaverne, gør at vi kan føle tryghed i hverdagen”

Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med Partner IT som udmunder i at opgaverne bliver løst til tiden. Jeg kan klart anbefale Partner IT til andre, som står og mangler IT support.”

— Allan Laursen, Key Account Manager, ITAB

“Danske Seniorer anbefaler Partner IT, de er professionelle og sikrer en optimal drift på flere punkter, og ikke kun på traditionel IT drift”

Stor fleksibilitet er nøgleordet, og de er tilmed både tillidsvækkende og behagelige at samarbejde med."

— Arne Rolighed, Danske Seniorer

Er det dig vi leder efter?

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores team og hører meget gerne fra dig.