Se hvad vores kunder siger

Do we walk the walk?

Hos Partner IT er vi stolte af vores arbejde og vil altid gerne dele vores kunders oplevelser.

Hvad siger vores kunder?

“Gennem de sidste mange år har vi arbejdet tæt sammen med Kim Juul-Henriksen, som er vores partner på stort set alt IT.”

Jan Vinther Laursen,
Direktør / ejer af Bones A/S

“Vi har nu arbejdet sammen med Kim Juul-Henriksen igennem snart 5 år og i den periode har House Doctor ApS, Nicolas Vahe, Meraki og Monograph været igennem en positiv vækst, som Kim Juul-Henriksen og Partner IT har formået at hjælpe os med”

Der bliver taget hånd om vores problemer, når de opstår og de bliver løst hurtigt og professionelt af kompetente mennesker. Kan helt klart anbefale dem til andre!

Klaus Juhl Pedersen, CEO, Society of Lifestyle

“Partner IT er en seriøs leverandør af IT support, der hjælper os med diverse udfordringer og problemstillinger. Deres professionelle tilgang til opgaverne, gør at vi kan føle tryghed i hverdagen”

Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med Partner IT som udmunder i at opgaverne bliver løst til tiden. Jeg kan klart anbefale Partner IT til andre, som står og mangler IT support.”

— Allan Laursen, Key Account Manager, ITAB

“Danske Seniorer anbefaler Partner IT, de er professionelle og sikrer en optimal drift på flere punkter, og ikke kun på traditionel IT drift”

Stor fleksibilitet er nøgleordet, og de er tilmed både tillidsvækkende og behagelige at samarbejde med.”

— Arne Rolighed, Danske Seniorer

Er det dig vi leder efter?

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores team og hører meget gerne fra dig.