Få os til at stå for sikkerheden

Er du helt sikker?

Seriøs sikkerhed

Du ved det allerede. Hackere og IT-kriminelle lader sig ikke stoppe af grænser eller af virksomheders størrelse. Alle virksomheder – store som små – kan blive ramt af IT-angreb og -trusler. Og det kan betyde tab af data eller tab på driften. Men hvis du og dine medarbejdere er forberedte, kan du begrænse skaden.

Gør jer sikre

Hos Partner IT ser vi det som en af vores vigtigste opgaver at hjælpe vores kunder med at undgå fx virus, malware og phising. Du kan få hjælp til en række opgaver, der fremmer IT-sikkerheden:

  • Installering og opdatering af antivirusprogram

  • Opsætning af firewall 

  • Sikker opbevaring af data

  • Backup af data

  • Uddannelse af medarbejdere

Træning af medarbejdere

I den perfekte verden ville alle dine medarbejdere vide, hvordan de skal genkende og håndtere en IT-trussel. Sådan er virkeligheden bare ikke. For dine medarbejdere har jo meget andet at tage sig til end at holde sig opdaterede på IT-trusler. Men det betyder ikke, at I ikke kan være forberedte på nogle af de trusler, som I kan løbe ind i. Fx kan vi hos Partner IT træne dine medarbejdere i at færdes mere sikkert på nettet og i at genkende en mulig trussel. Du kan ringe eller skrive til os og få mere at vide om vores skræddersyede IT-sikkerhedskurser.

Hvad siger vores kunder?

“Vi har nu arbejdet sammen med Kim Juul-Henriksen igennem snart 5 år og i den periode har House Doctor ApS, Nicolas Vahe, Meraki og Monograph været igennem en positiv vækst, som Kim Juul-Henriksen og Partner IT har formået at hjælpe os med”

Der bliver taget hånd om vores problemer, når de opstår og de bliver løst hurtigt og professionelt af kompetente mennesker. Kan helt klart anbefale dem til andre!

Klaus Juhl Pedersen, CEO, Society of Lifestyle

“Partner IT er en seriøs leverandør af IT support, der hjælper os med diverse udfordringer og problemstillinger. Deres professionelle tilgang til opgaverne, gør at vi kan føle tryghed i hverdagen”

Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med Partner IT som udmunder i at opgaverne bliver løst til tiden. Jeg kan klart anbefale Partner IT til andre, som står og mangler IT support.”

— Allan Laursen, Key Account Manager, ITAB

“Danske Seniorer anbefaler Partner IT, de er professionelle og sikrer en optimal drift på flere punkter, og ikke kun på traditionel IT drift”

Stor fleksibilitet er nøgleordet, og de er tilmed både tillidsvækkende og behagelige at samarbejde med."

— Arne Rolighed, Danske Seniorer

Er det dig vi leder efter?

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores team og hører meget gerne fra dig.